Offerte aanvragen

Sentryglas, sterk en stijlvol

SentryGlas wordt gemaakt met lamineerfolie van Dupont, dat speciaal is ontwikkeld voor toepassingen waarin het gelamineerde glas veel zwaarder belast wordt dan normaal glas. Deze nieuwste stap in de ontwikkeling van glas biedt optimale veiligheid en nieuwe esthetische mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor glazen trappen, vloeren, relingen, balkons, (scheidings)wanden en andere constructies in huizen, kantoorpanden of openbare ruimten.

DemuGlas levert dit Sentryglas regelmatig en zeer snel, door met moderne apparatuur zelf het foliën voor de rekening te nemen. Zo zijn wij een door DuPont gecertificeerd verwerker van SentryGlas. Dit en de 100 jaar rijke expertise binnen onze organisatie maakt het mogelijk om alle soorten glas en folie te combineren. Het resultaat is Sentryglas dat noemenswaardige meerwaarde biedt voor uw toepassing. Neem daarom nu contact op met DemuGlas.

Wat is Sentryglas?

Sentryglas werd speciaal ontwikkeld voor toepassingen in aardbevings- en cycloongevoelige gebieden. In de praktijk bleek de unieke sterkte van Sentryglas echter geschikt voor nog veel meer. Door de optimale veiligheid maakt Sentryglas het mogelijk om grotere oppervlakten te beslaan en gevels van gebogen glas te creëren. En tests lieten zien dat het laminaat zijn vorm houden wanneer het glas wordt gebroken.

SentryGlas heeft een tussenlaag die het glas vijf keer sterker en tot 100 keer stijver maakt dan glas met conventionele laminaten. Ook is SentryGlas® veel minder gevoelig voor vocht of vergeling. Het behoudt in tegenstelling tot andere laminaten tevens zijn helderheid, zelfs na vele jaren dienst. Hiermee biedt het u zowel superieure sterkte als blijvende schoonheid.

Dealer van AGC

Tunal Ventilatie, zonwering en gevelsystemen

Glas

Dealer van Saint-Gobain

Logo wijzigen

Altijd de helderheid van nieuw geplaatst glas

Dealer van ECLAZ ONE

Eclaz One vaar maximaal daglicht!