Offerte aanvragen

Vanceva prachtig glas

Vanceva is een waardige investering voor uw pand. De chique kleuren, controle over het doorzicht en de zekerheid van veilig glaswerk zorgen voor een professioneel en representatief pand. Steeds vaker is Vanceva te zien in toepassingen in de architectuur, veiligheidsbeglazing en zelfs kunst. DemuGlas lamineert zelf met Vanceva, voor een volwaardig en voordelig product op maat. Namelijk kwaliteitsglas volgens de ISO certificering. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Gelamineerd glas bij DemuGlas

Bij DemuGlas heeft u de beschikking over een breed spectrum van verschillende kleuren en stemmingen. Zo kunt u er voor kiezen uw Vanceva product uit te laten voeren met transparante, doorzichtige of juist opake kleurenopties. Wij lamineren bovendien elk door u gewenst type glas met Vanceva, in onze eigen werkplaats. Hierdoor staan wij garant voor de beste kwaliteit, hoogste snelheid en scherpste prijzen.

Vanceva precies naar wens

Dat DemuGlas (voorheen Glas Ockels BV) al meer dan 100 jaar een volledig onafhankelijke en zelfstandige organisatie is, merkt u aan onze dienstverlening. Deze is namelijk zeer flexibel, want van alle bestaande glasfabrieken kunnen wij de basisproducten met elkaar combineren. Zo leveren wij de grootste verscheidenheid aan eindproducten, gelamineerd met bijvoorbeeld Vanceva. Dankzij dit maatwerk krijgt uw pand de goed verzorgde uitstraling die het verdient.

Dealer van AGC

Tunal Ventilatie, zonwering en gevelsystemen

Glas

Dealer van Saint-Gobain

Logo wijzigen

Altijd de helderheid van nieuw geplaatst glas

Dealer van ECLAZ ONE

Eclaz One vaar maximaal daglicht!