Offerte aanvragen

Jarenlange ervaring met glaswerk op maat

DemuGlas

DemuGlas is een volledig zelfstandig en onafhankelijk opererende producent van isolatieglas. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Ons productenpalet bestaat onder meer uit enkel glas en gelaagd glas.

DemuGlas is aangesloten bij Bouwend Nederland. Met een geschiedenis in de glasindustrie, hebben wij de mogelijkheid om basisproducten van alle mogelijke glasfabrieken te combineren tot een grote verscheidenheid aan eindproducten. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn u graag van dienst met ons maatwerk en onze service.

DemuGlas
DemuGlas
DemuGlas
screenline

Uw partner voor glasproducten

U bent als aannemer, glashandel of schilder op zoek naar een flexibele glaspartner? DemuGlas is u graag van dienst. Wij leveren zowel eindproducten als bewerkbaar glas, variërend van enkel glas tot gelamineerd glas. Uw specificaties zijn de input voor de bewerking van het glas.

Wij leveren vooral aan de glas- en interieurbouw. Ons productenpalet bestaat onder meer uit enkel glas en gelaagd glas. DemuGlas is aangesloten bij Bouwend Nederland en kan zo ten allen tijde kwaliteit garanderen.

SancoOnderdeel van de SANCO groep

DemuGlas is een van de vijftig producenten in Europa van SANCO® isolatieglas. Het productaanbod bestaat uit isolerend, zonwerend en geluidsisolerend glas. Vanuit het moederbedrijf in Duitsland worden innovaties geïnitieerd. Als product maken wij de vertaalslag naar de consument middels de glasbewerking.

Het netwerk aan glaspartners biedt ons de mogelijkheid om kennis te delen en kwaliteitstesten uit te voeren.

 

Glas helder en sterk in glas

Al meer dan 100 jaar is DemuGlas de flexibele glasproducent & partner voor aannemers, glashandelaren of schilders.

Wij zijn gespecialiseerd in vele glasproducten waaronder: hoogwaardig thermisch isolerend glas, gecombineerd geluids- en thermisch isolerend glas, zonwerend glas en veiligheidsglas.

Met onze grote kennis in de glasindustrie is duurzaam produceren voor ons vanzelfsprekend. DemuGlas volgt graag de nieuwste trends. De wensen van onze klanten staan voorop!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van DemuGlas? Neem dan contact met ons op!

glaströsch
Saint Gobain
Pyroguard
Screenline
Guardian Glass
AGC