Offerte aanvragen

Monumentenglas dat sijlvol is, met de kwaliteit van nu

Monumentenglas is niet te vergelijken met normaal glas. Monumentenglas zorgt voor het eigen karakter van een pand. Het laat zien dat er historie achter de ramen verscholen ligt. Dit is het resultaat van de techniek zoals die vroeger werd gebruikt, met de karakteristieke vervormingen zoals we die kennen van kerken, herenhuizen, monumenten en andere historische panden. Hoe fraai dit ook is, vroeg of laat loopt u aan tegen de minder charmante onvolmaaktheden van dit glas. U heeft dan te maken met toch, beschadigingen, verval, verwering of verkleuring. In die situaties levert Glas Ockels u nieuw monumentenglas, in precies de originele stijl, maar met de kwaliteit van nu.

Voordelig Sentryglas op maat

Al meer dan 100 jaar lang is Glas Ockels BV actief op het gebied van glasproductie en de plaatsing hiervan. Hiermee is onze organisatie zeer flexibel, doordat wij de basisproducten van alle bestaande glasfabrieken met elkaar kunnen combineren voor een product geheel op maat. Wij zijn dus in staat een grote verscheidenheid aan producten leveren, waaronder ook monumentenglas. Dankzij zit maatwerk krijgt u volwaardige kwaliteit voor optimale prijzen.

Veelzijdig monumentenglas

Ons monumentenglas stelt u in staat de uitstraling van uw pand te behouden. Toch is deze dankzij de moderne techniek te combineren met alle glassoorten, zodat u kunt kiezen voor volwaardige isolatie, zonwering, (zelf)reiniging en geluidsdemping. Ook kan het monumentenglas extra dun uitgevoerd worden waar dit nodig is, bijvoorbeeld in kerken en soortgelijke panden. Zo past ons monumentenglas niet alleen naadloos in de vensters, maar past het ook perfect bij de architectuur.