Whatsapp ons! Offerte aanvragen Glasbok leeg?

Authentiek restauratie glas

De restauratie van glas in historische panden is belangrijk. Dat weet men bij het 100 jaar bestaande DemuGlas als geen ander. Het unieke karakter van oud glas is niet alleen bepalend voor de uitstraling en gevoelswaarde van een pand, maar zelfs ook voor de waarde hiervan. Met een restauratie van glas kunt ook u uw pand weer klaar maken voor de toekomst, terwijl u oog houdt voor het verleden. Hiervoor heeft DemuGlas alle benodigde techniek, ervaring en soorten glas. Neem daarom nu contact met ons op.

Authentiek glas voor restauraties

Vaak gaat de restauratie van een venster samen met het aanbrengen van nieuw glas. Bijvoorbeeld bij beschadigingen, verwering, verkleuring, lekkage, tocht of warmteverlies. DemuGlas zorgt er voor dat het nieuwe glas al deze problemen verhelpt, terwijl het niet van echt is te onderscheiden. Zodoende noemen wij dit dan ook ‘restauratieglas’, omdat het dezelfde vervormingen toont als vroeger, zoals die ontstonden door imperfecte technieken. Maar dan met de kwaliteiten van nu.

Restauratie glas in zijn moderne vorm

De esthetische kwaliteiten van oud glas zijn te combineren met alle praktische voordelen van modern glas. Zo zorgen wij met ons restauratieglas en de hierbij horende materialen en technieken voor een betere isolatie, zonwering, geluidsdemping en (zelf)reinigende werking. Kortom een restauratie waarbij het glas niet alleen perfect opgaat in het oude venster, maar ook in de stijl van uw woning, kantoor of monumentale/historische pand. Zelfs u dit zeer bijzondere ramen zijn.

Verwerker van AGC glas

Verwerker van AGC glas

Verwerker van Saint Gobain glas

Verwerker van Saint Gobain glas
Altijd de helderheid van nieuw geplaatst glas

Verwerker van ECLAZ ONE

Eclaz One vaar maximaal daglicht!