Whatsapp ons! Offerte aanvragen Glasbok leeg?

Screenline, een klasse apart

De Screenline is een werkelijk innovatief product. En dat ziet u meteen aan de lamellen, rolgordijnen, jaloezieën of plissés die in het glas verwerkt zijn. Zo geeft dit geïntegreerde zonweringsysteem u volledige controle over schaduw, licht, sfeer en privacy. Een zeer chique oplossing met ook een nuttig component: de zonwering in Screenline hoeft niet schoongemaakt te worden en raakt ook nooit beschadigd.

Dit maakt Screenline perfect voor uw moderne, representatieve kantoorgebouw, of juist uw gezellige maar stijlvolle huis. Wat voor pand u ook heeft, Glas Ockels levert u de Screenline geheel naar wens. Dankzij onze eigen lamineerinstallatie produceren wij alle glassoorten met de juiste afmetingen van maximaal 1,8 bij 3,2 meter. Elk gewenst type glas en folie. Neem hiervoor nu contact met ons. Wij geven u advies over een perfect Screenline product in uw situatie.

Screenline als isolatieglas

Ondanks de zonwering in het Screenline glas behoudt dit product zijn gunstige eigenschappen. Zelfs isolatieglas zal onverminderd energie besparen. Vuil, stof, weersomstandigheden of andere problemen hebben dus geen effect op Screenline. Dit maakt het tot een van de meest onderhoudsarme oplossingen, waaraan u weinig tijd, energie en geld hoeft te besteden.

Bediening van uw Screenline

Bij de bestelling van uw Screenline product heeft u keuze uit verschillende bedieningssystemen. Zo kunt u kiezen voor de handmatige bediening: een koord of draaiknop die magneten in de ruit en in de bediening verbindt. Of de versie waarbij een schuifmagneet over de ruit wordt bewogen. Tevens is er de moderne oplossing van een gemotoriseerde bediening met schakelaar of afstandsbediening.

Verwerker van AGC glas

Verwerker van AGC glas

Verwerker van Saint Gobain glas

Verwerker van Saint Gobain glas
Altijd de helderheid van nieuw geplaatst glas

Verwerker van ECLAZ ONE

Eclaz One vaar maximaal daglicht!