Offerte aanvragen

Glas Ockels heet nu DemuGlas

Glas Ockels heet nu DemuGlas

Derk Mulder heeft na jarenlange samenwerking, tegelijkertijd met de aandelen nu ook de algemene leiding van het bedrijf heeft overgenomen. Het bedrijf Glas Ockels is overgenomen door Derk Mulder en kreeg de nieuwe naam DemuGlas. Maar de veranderingen houden niet op bij alleen de nieuwe naam. Een nieuwe kijk op de markt, op klantondersteuning en op innovatieve mogelijkheden zijn belangrijke pijlers onder de visie van Derk Mulder en biedt nieuwe mogelijkheden voor de relaties van het bedrijf.

Derk Mulder bekend in de markt

Derk Mulder is al jaren een bekend gezicht binnen het bedrijf en zet de nieuwe koers uit van het bedrijf. Vanuit zijn jarenlange ervaring, kennis van de markt en productgroepen zal de servicegraad en communicatie naar klanten en relaties nog verder worden verbeterd en aangescherpt. Samen met ons vaste team van glas professionals staan wij garant voor optimaal dienstbetoon en adequate levering.

Belangrijke pijler: De SANCO Groep

DemuGlas rekent ook in de toekomst op de innovatieve kracht van de Sanco Groep als toeleverancier. Deze groep heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als ijzersterke partner die ook volop bezig is met toekomstige ontwikkelingen die ook in de architectuur van vandaag en morgen zijn weerklank zal vinden.

Communicatie met de markt

Het nieuwe elan van het bekende glasbedrijf uit Stadskanaal met nu de nieuwe directie en nieuwe naam kunt u straks terugzien in de nieuwe website. Ook zullen wij u als relatie regelmatig voorzien van nieuws over nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt. Op die manier willen wij een inspirerende partner zijn, nu en in de toekomst!

Onderdeel van de verduuzamingsketen

Het Klimaatakkoord geeft aan dat in 2050 zeven miljoen(!)woningen van het aardgas af zijn. Er moet daarvoor flink wat gebeuren. Als eerste stap worden tot 2030 de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd. Het is de bedoeling dat de investering in verduurzaming betaald kan worden uit de opbrengst van een lagere energierekening.

Dubbel- en soms driedubbel glas is een belangrijk onderdeel van die maatregelen. Ook speciale coatings en het Screenline systeem -  jaloezieën die binnen in het dubbele glas worden geplaatst en daardoor de warmte zowel binnen als gewenst buiten houden - kan binnen dit kader worden toegepast.

DemuGlas wil op haar gebied op constructieve wijze onderdeel zijn van deze energietransitie en daarbij een meedenkende partner zijn voor haar afnemers en andere onderdelen van de keten zoals de woningbouwcorporaties en vastgoed onderhoudsbedrijven.