Whatsapp ons! Offerte aanvragen Glasbok leeg?

Global Glass Group en DemuGlas bundelen de krachten

Global Glass Group en DemuGlas hebben overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking per 1 juli 2023. Dit past binnen de strategische focus van Global Glass Group om samen de verschillende klantgroepen optimaal te kunnen bedienen. De locaties in Amsterdam-Zwanenburg en Stadskanaal zullen de krachten bundelen op het gebied van productie, ver- & inkoop, logistiek, marketing, productontwikkeling, finance en IT.

Beide bedrijven zullen verder gaan onder de naam Global Glass Group, waarbij een nog slagvaardiger glasgroothandel ontstaat met een breed netwerk aan internationale partners in China (vacuümglas), Turkije, Polen en Duitsland. En dan nu ook met een eigen industriële isolatieglasproductie. Beide bedrijven versterken elkaar in hun (glas)kennis en kunde door jarenlange ervaring in de glasbranche. De mogelijkheden en services worden optimaal voor onze B2B-opdrachtgevers: regionale glasgroothandelaren, timmerfabrikanten, kozijnfabrikanten, gevelbouwers en metaal- & staalverwerkers

De nieuwe Global Glass Group kent een ongekende ambitie om een nog betere landelijke glasgroothandel te worden waar collega’s graag werken en opdrachtgevers graag glas kopen. Of het nu gaat om basisglas (PLF- & DLF), enkel glas, gehard gelaagd glas, gezeefdrukt glas, gebogen glas, zonwerend glas, geluidswerend glas, brandwerend glas, triple glas, dakbeglazing, vacuümglas en circulair glas. We are improving the world of glass.

Global Glass Group verheugt zich op de samenwerking met als doel om een nog betere partner te zijn voor onze opdrachtgevers.