Offerte aanvragen

SANCO® CONTROL uitvoeringen

De lamellen-jaloezie

Om de lichtcondities in de ruimte optimaal te kunnen bepalen, richt SANCO CONTROL zich op de systematische controle van het invallende zonlicht. Dankzij de traploze regeling van de hellingshoek van de lamellen wordt het licht naar het plafond getransporteerd en zo indirect over de hele ruimte verdeeld. Er ontstaat een zachte en gelijkmatige verlichting van de vertrekken. Storende reflexen op beeldschermen worden duidelijk verminderd.

SANCO CONTRO

Verkrijgbare lamellen-kleuren

Kleuren maken ruimten levendiger, plaatsen accenten of zorgen voor harmonische stemmingsbeelden die vloeiend in het betreffende interieurconcept integreren.

SANCO CONTRO

SANCO CONTRO

De plissé-jaloezie

Als alternatief voor de klassieke aluminium lamel is er een stoffen plissé van Verosol-weefsel. De dunne aluminium coating van het Verosol-weefsel verleent de jaloezie haar uitstekende eigenschappen voor het regelen van de lichtcondities. De buitenkant is altijd zilver-metallic.

SANCO CONTRO

Kleuren voor stoffen plissés

SANCO CONTRO SANCO CONTRO

Dubbele plissé 'duette'

Voor extreme verduistering met het zogenaamde blackout-effect wordt de dubbele plissé "duette" gebruikt. Daarmee kan storend licht eenvoudig worden uitgeschakeld.

SANCO CONTRO

De rolgordijn-jaloezie

De speciale Verosol-stoffen zijn in de uitvoeringen transparant, semi-transparant, opaque en ondoorzichtig leverbaar. Ze zijn ideaal geschikt voor bijv. hotelkamers, presentatieruimten, klinieken en laboratoria, dus overal waar hygiëne en onderhoudsvrijheid in verduisteringssituaties zijn vereist.

SANCO CONTRO

Het assortiment kleuren voor binnen van SANCO CONTROL

SANCO CONTRO

SANCO® CONTROL bedieningsvarianten

Systeem trekkoord

SANCO CONTROHet systeem maakt gebruik van de krachtoverbrenging van twee magneetkoppelingen. Een magneet in de glasspouw en een aan de buitenkant van het isolatieglas geven de impuls voor de bewegingen. De bediening vindt plaats via het zich aan de buitenkant bevindende eindeloze koord.

Systeem motor

SANCO CONTROHet elektrische systeem voor optrekken en neerlaten maakt het mogelijk om meerdere jaloezieën gelijktijdig en synchroon te bedienen. De elektronica biedt de mogelijkheid van een veelzijdige besturing die overtuigt door comfort en snelheid.

Systeem schuifmagneet

SANCO CONTROAls bewegingsmodule van de jaloezie dient een handmatige magneetbesturing die door middel van een afneembare magneet-schuif aan de buitenkant van het glas wordt bediend. De plissé of het rolgordijn kan in elke richting worden geschoven. Daarom prima geschikt voor schuine en dakbeglazingen.